top of page

ADVENTSKALENDER

Meld deg på vår adventskonkurranse - Uke 2

Du står fritt til å melde deg på så mange ganger du vil. Premien hentes i butikken vår etter trekningen er kunngjort på Facebook innenfor butikkens åpningstider.

Gratulerer, du er med i trekningen!

SERVICEAVTALER PÅ NETT

Trenger du tilsyn eller service på dine VVS-anlegg? 

Hos oss kan du enkelt tegne serviceavtale på nett, vi kontakter deg og sikrer at dine anlegg fungerer slik som de skal til enhver tid. 

 

Vi utfører service på sanitæranlegg, varmeanlegg, pumpeanlegg, sprinkleranlegg, vannrenseanlegg og annen tilpasset service. 

Les mer om serviceavtaler ved å trykke på knappen nedenfor.

BOOK BEFARING PÅ NETT

Hos oss kan du nå booke befaring på internett. Du sender inn forespørsel nedenfor, og vi kommer hjem til deg til avtalt tid for å løse dine problemer. Booking av en slik befaring er helt uforpliktende, og prisen på en slik befaring avtales etter oppdragets omfang. 

 

Trykk på knappen nedenfor, og fyll ut nødvendig informasjon, så tar vi kontakt med deg! 

Eller du kan  ringe oss på følgende telefonnummer: +47 724 31 237

Rørlegger på jobb
Løhre VVS ny elbil

OM OSS

Løhre VVS er en rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Trondheim, Melhus og Midtre Gauldal kommune og omegn.

Vi er din totalleverandør av løsninger innen vann og varme. Som del av den landsdekkende rørleggerkjeden VVS Eksperten, sikrer vi optimale løsninger tilpasset dine behov. Med over 50 års bransjeerfaring kan du trygt overlate dine utfordringer til oss, og vi garanterer at du er i de beste hender.

VVS EKSPERTEN

Vi er en del av den landsdekkende rørleggerkjeden VVS Eksperten med små, mellomstore og store bedrifter over hele landet.

Les mer om VVS-eksperten her

VVS Eksperten logo

NETTBUTIKK

Vi selger flere varer til lave priser i vår outlet butikk. Se vår outlet butikk for å få med deg flere gode tilbud! Produktene du kjøper betales og hentes i vår fysiske butikk, kun kort tid etter at du har gjennomført din bestilling.

VVS-EKSPERTEN KATALOG

Se flotte løsninger til ditt hjem og les nytt og nyttig om baderom, kjøkken, vaskerom, varmeanlegg og mer!
Her finner du 100 sider med flotte løsninger til ditt hjem. Stappfullt av nytt og nyttig om baderom, kjøkken, vaskerom, varmeanlegg og mer. Enten du skal pusse opp badet, eller vurderer å sette inn en varmepumpe, her finner du nyttig og inspirerende lesestoff!

VÅRE TJENESTER

Mestermerket
Sentralt godkjent bedrift
Godkjent lærerbedrift
bottom of page